Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mára a demokrata a magát elsőrendűnek tartó szálláscsinálót
  2013-09-16 07:31:57, hétfő
 
  Mára a demokrata a magát elsőrendűnek tartó szálláscsinálót jelenti
2013. szeptember 15. 10:44
Kostás Roland - Hunhír.info

Megy az állandó siránkozás a libsik és széllibsik páholyaiban, hogy a Gonosz kormánya uralja a magyarországi médiát. Ennek ellenére a mára legfontosabbá vált internetes felületen a blogok az alternatív média világában abszolút egyeduralommal rendelkeznek. Ráadásul ez az a terület, ahol nem avatkozhat be a hatalom a "gyűlöletbeszéd" okán, és ezt ki is használják, hogy uszíthassanak a bunkó többség ellen ezerrel.

Magyarország legalább fele ugyanis kirekesztően gondolkodik, beszűkülten tekint a világra, fogékony a populizmusra, az ostobaságokra, a korlátoltságot közvetítő eszmékre, és teljesen természetesnek tartja az egyszemélyi hatalom megszilárdulását. Kijelenthető, hogy egy morális devalválódás tanúi lehetünk 2013-ban, mely voltaképp már akkor elkezdődött, amikor fővárosunkat egy cinikus háttérfigura parancsára vagy bátorítására (ez csak nézőpont kérdése) 2006 őszén felforgatta a budapesti csőcselék és futballhuligánok sok ezres csapata. A háttérfigura ügyesen taktikázva és a korlátolt illetve csalódott emberekre építve, alig négy évvel később, 2010 -ben miniszterelnök lehetett. Aztán létrehozhatta az emberi ostobaság rendszerét Magyarországon. A helyzet mostanra odáig fajult, hogy az ország fele átvette ezt a gondolkodást. Régi meggyőződésem, hogy Fideszesnek lenni nem pártszimpátia csupán, hanem egy világnézethez tartozás, egy gondolkodásmód és egy embertípushoz sorolódás is! Egy sajátos, de jól felismerhető vezérfonálra felfűzött dogmarendszerben való hit, mely közös táborba sorolja híveit! Ma ez a nemzetieskedő, Eurofób módon üldözési mániás, hisztérikusan nyugat ellenes, beszűkült, bigottan konzervatív, antiszemita, cigánygyűlölő, másságot elutasító és ,,betokosodott" szemlélet-rendszer diadalmas virágkorát éli! A szellemi igénytelenség és bezárkózás jelei mindenhol felbukkannak, és tovább táplálják az Orbáni-rezsim virágzását!

A jelszavak egyszerűek, jól megjegyezhetőek és egyértelműek: fogadd el Orbánt tévedhetetlen vezérednek, tiszteld az állampárt vezetőit, higgy abban, hogy a Európa az ellenségünk, (mivel baloldali és zsidó nagytőkések kezén lévő multicégek révén fenyegeti nemzetünk önállóságát és boldogulását), gyűlöld minden bajunk forrását jelentő baloldalt és végül fogadd el, hogy mindenki annyit ér, amennyi a pénze. Voltaképp alig három pilléren nyugszik az egész: a tekintélyelv és megkérdőjelezhetetlenség elfogadásán (beleértve akár a személyi kultuszt is), az Európa ellenességen (ide értve a nacionalista nemzetieskedést), és a társadalmi szolidaritás elutasításán (ide értve a betegek, szegények, rokkantak, munkanélküliek, homoszexuálisok, cigányok, nők, kiszolgáltatottak ,,alapból" másodrendű emberekké minősítését, az erősekkel szemben)! Mindez ,,nyakon öntve" némi keresztyén - vallásos mázzal, hogy teljes legyen a dogmatikus beszűkülés. Aki mindezt magáévá tudja tenni, az eleve a Fidesz számára ideális alattvalók táborába tartozik. Épp megfelel Orbánéknak, hisz az első pillér felvállalása miatt (megkérdőjelezhetetlenség) nem látja át (és soha nem is fogja), hogy az egész rezsim valójában egy nagyon szűk réteg meggazdagításán ,,dolgozik"!

Ma Magyarország rossz irányba tart, és sajnos a legnagyobb baj nem az, hogy gazdaságilag tévesztettünk irányt, hanem az, hogy egyre bővül a beszűkülten gondolkodók tábora. Közben meg közeledik 2014 tavasza, amikor ez a szellemi szürkület vív majd harcot a világossággal. És csak az jelenthet javulást, ha végre felfogják az emberek: itt valójában nem pártok fognak megmérkőzni egymással, hanem a Fidesz képviselte antiszolidáris gondolkodásmód illetve kirekesztő szemlélet fog versenyre kelni a nyitott, emberséges józansággal! A választás tehát egyszerűbb lesz mint valaha: ezt akarjuk tovább, vagy valami mást?

A fenti sorokból egyértelműen kiderül az a liberális világkép, amelyet a magukat demokratának mondók úgy akarnak ráerőltetni az általuk bunkónak, kirekesztőnek és Orbán-hívőnek jellemzett többségre, hogy az ősi szokásuk szerint a rettegés, a fájdalom és a siránkozás alapjáról megközelítve elesettségükkel palástolják erőszakosságukat. A magát demokratának is tituláló blog szerzője szépen összevegyítve a magyar többség nem egyszer egymással is hadakozó politikai nézeteit, az elsőbb rendű fölényességével kinyilatkoztatja, hogy a jövő évi választások gyakorlatilag a xenofób, antiszemita, cigányellenes bunkók és a felvilágosult, az európai értékeket közvetítő, humánus, toleráns, a szabadság, az egyenlőség és a testvériség platformján álló csoportok és rétegek háborúja lesz.

Gátlástalanul sorolja egy csoportba a rokkantat például a cigánnyal, már annak látszatát is elkerülve és figyelmen kívül hagyva, hogy az egyik egy származástól független egészségügyi csoportot, a másik pedig egy nemzeti kisebbséget jelent. A zsidók, a cigányok eszközként való kezelése pont ezekre a liberális megmondóemberekre jellemző, akik a cigányságot és a zsidóságot egy egybeforrt masszaként jelenítik meg, pedig azt mindenki tudja, hogy nem lehet egyenlőségjelet rakni az idegen befektető zsidó nagytőkés és a magyar értékeket elfogadó átlagzsidóság között. Éppen úgy mint a putrilakó megélhetési bűnöző és a BMW-s aranyláncos cigány maffiózó közé sem.

De zsidózni és cigányozni minden ilyen bloggerista gyűlöletbeszédben szükséges és ajánlatos, mert annak a hatalomnak, amelynek a szolgálatában állnak ezek a megmondóemberek, az az érdeke, hogy a fent említett kisebbségek és a többség közötti ellentétek társadalmi érzékelése pont attól vegye el az energiát, hogy az emberek Magyarország felvásárlásával és a zsidó vezér "Magyarországot is megszereztük kinyilatkoztatásával" foglalkozzon.

Aztán előjön a szokásos mantra, amely most a szemkilövető terrorrendőrök tárgyalása idején éppen aktuális, hogy ugyebár Orbán Viktor irányította háttérből a futballhuligán rendbontó hordákat, akik lángba borították a gyurcsányista hatalomgyakorlásnak köszönhetően a teljes fényében és pompájában lévő Budapestet. Mindenki tudja, hogy semmi köze nem volt Orbánnak a 2006-os spontán forradalmi hangulathoz, és főleg nem azokhoz a hazugságot, a szocionliberális gyűlölködést, az idegeneknek való megfelelést, és az ország kiárusítását megelégelő hazafiakhoz, akikből elementáris erőből tört ki az a szabadságérzet és országféltés, amely bennük a szocionliberális rendszer gyalázatos országkiárusítása és lélekrombolása miatt kialakult.

Egyes liberális bloggerek és megmondóemberek azt hiszik, hogy elmúlt hét év, aztán mindent lehet össze-visszahazudozni éppen úgy, mint a több évtizeddel ezelőtt történtekkel kapcsolatosan, csakhogy jelen pillanatban annyi még a nemzeti érzelmű "túlélő", hogy lehetetlen az emberek többségét megvezetettségben tartani.

Orbán járja a maga útját, és éppen úgy járják a saját ösvényüket azok, akik számára a miniszterelnök rendszere azért kevés és így azért támadható, mert a liberális makogók állításával ellentétben pont a nemzeti érdekek képviselete terén hagy maga mögött rengeteg kívánnivalót. Azt az Orbánt jelenítik meg a gonosz megtestesítőjeként, aki tűzzel-vassal irtja azokat a civil kezdeményezéseket, amelyek a cigány terrortól rettegő lakosságot kívánják védelmezni, aki milliárdokkal támogatja az általa erőtartalékoknak nevezett élősködők és megélhetési gyerekgyárosok magyarországi virulását, és minden eszközzel, erővel és anyagiakkal a zsidóság azon követelőző rétege érdekeit szolgálja, akik mára már élő holokausztskanzenné akarják változtatni Magyarországot.

A következő év választása tényleg sorsdöntő lehet. Jelezheti azt is, hogy a lebunkózott, kifigurázott, antiszemita, cigányellenes, stb. stb. stb. többség egyértelműen megerősíti: soha többé nem kerülhetnek hatalomra a Magyarország kirablását, a társadalmi árkok mélyítését, az embereket első- és másodrendűekre osztó liberális demokráciát óhajtó demokraták. Mert mára a demokrata szónak a jelentése is lassan olyan mint a liberálisé. Ma már egyenlő a háttér- és nemzetközi pénzhatalom szolgálóival, az ország kiárusítóival és a magyar kultúra helyett az idegen kizárólagossá tevőivel. Soha többé liberális demokráciát, és menjenek haza a

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68649
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: futballhuligánok, dogmarendszerben, erőtartalékoknak, szocionliberális, kinyilatkoztatja, megszilárdulását, erőszakosságukat, szálláscsinálót, nemzetieskedést, fölényességével, felvásárlásával, homoszexuálisok, egyenlőségjelet, megmondóemberek, elesettségükkel, meggazdagításán, megjegyezhetőek, visszahazudozni, gyűlöletbeszéd, szabadságérzet, lélekrombolása, természetesnek, másodrendűekre, egyeduralommal, gondolkodásmód, miniszterelnök, terrorrendőrök, gyerekgyárosok, futballhuligán, magyarországot, antiszolidáris, korlátoltságot, magyarországon, munkanélküliek, hisztérikusan, nemzetieskedő, magát elsőrendűnek, állandó siránkozás, magyarországi médiát, mára legfontosabbá, alternatív média, bunkó többség, korlátoltságot közvetítő, egyszemélyi hatalom, morális devalválódás, cinikus háttérfigura, budapesti csőcselék, háttérfigura ügyesen, korlátolt illetve, emberi ostobaság, helyzet mostanra, ország fele, Kostás Roland, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Neked tudnod kell  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Popper Péter szavai  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Adakozás  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png nő  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Erdőn  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zilahy Lajos gondolata  A sors  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét  Png kislány  Popper Péter szavai  Soha ne kedvezz...  Zilahy Lajos gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  s immár én is felragyogva, ért...  Reggel van  Alázat  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png virág  Sose bánj semmit  Paul David Tripp Április 19  Jó éjszakát  Png ház  Png kislány  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Png nő  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem számIt 
Bejegyzés Címkék
magát elsőrendűnek, állandó siránkozás, magyarországi médiát, mára legfontosabbá, alternatív média, bunkó többség, korlátoltságot közvetítő, egyszemélyi hatalom, morális devalválódás, cinikus háttérfigura, budapesti csőcselék, háttérfigura ügyesen, korlátolt illetve, emberi ostobaság, helyzet mostanra, ország fele, világnézethez tartozás, embertípushoz sorolódás, szellemi igénytelenség, jelszavak egyszerűek, állampárt vezetőit, személyi kultuszt, nacionalista nemzetieskedést, társadalmi szolidaritás, erősekkel szemben, dogmatikus beszűkülés, első pillér, egész rezsim, nagyon szűk, beszűkülten gondolkodók, szellemi szürkület, jelenthet javulást, választás tehát, fenti sorokból, magukat demokratának, általuk bunkónak, siránkozás alapjáról, magát demokratának, magyar többség, elsőbb rendű, európai értékeket, testvériség platformján, rokkantat például, származástól független, másik pedig, nemzeti kisebbséget, cigányok eszközként, liberális megmondóemberekre, egybeforrt masszaként, idegen befektető, magyar értékeket, putrilakó megélhetési, szolgálatában állnak, fent említett, többség közötti, emberek Magyarország, zsidó vezér, szokásos mantra, szemkilövető terrorrendőrök, futballhuligán rendbontó, teljes fényében, 2006-os spontán, szocionliberális gyűlölködést, idegeneknek való, ország kiárusítását, szocionliberális rendszer, több évtizeddel, nemzeti érzelmű, emberek többségét, maga útját, saját ösvényüket, miniszterelnök rendszere, liberális makogók, nemzeti érdekek, civil kezdeményezéseket, cigány terrortól, általa erőtartalékoknak, zsidóság azon, társadalmi árkok, embereket első-, demokrata szónak, ország kiárusítóival, magyar kultúra, idegen kizárólagossá, futballhuligánok, dogmarendszerben, erőtartalékoknak, szocionliberális, kinyilatkoztatja, megszilárdulását, erőszakosságukat, szálláscsinálót, nemzetieskedést, fölényességével, felvásárlásával, homoszexuálisok, egyenlőségjelet, megmondóemberek, elesettségükkel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.